+31 020 000 0000 | Spoed: +31 020 000 0000

Stichting Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh is opgericht met als doel, het bouwen van een multidisciplinair gezondheidscentrum.

Na vele jaren van plannen maken en overleggen met gemeente, ontwikkelaars en zorgverleners, is de bouw van ons prachtige centrum in september 2017 begonnen.

Op 1 november 2018 is er gestart met werken in het centrum en kunnen we zeggen dat we een uniek en bijzonder Gezondheidscentrum hebben gerealiseerd.

Het gebouw is volledig energie neutraal en voldoet aan alle eisen om van de overheid het Groen Certificaat te krijgen. Deze hebben we dan ook mogen ontvangen en daar zijn we zeer trots op!

Het klimaat in het gebouw wordt beheerst via bodemenergie en de zonnepanelen op het dak zorgen voor de elektriciteit in het gebouw. Verder is er gewerkt met duurzame materialen en is gebouw geïsoleerd volgens de hoogste normen.

In het gebouw werken huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers, podo therapeuten, psychologen, thuiszorgorganisaties, logopedisten en andere eerste lijns zorgverleners.

Door de samenwerking van deze disciplines in dit nieuwe pand, kunnen we u de komen de jaren op de meest efficiënte manier helpen en u zorg in aandacht geven.